Březen 2013

Plameny vášně - Fiera inquiteta version 1

27. března 2013 v 21:11 | Any
Interpret : Angela Forero
Píseň z telenovely : Plameny vášně


Silvia Navarro

23. března 2013 v 22:04 | Any
Povolání : herečka
Narození : 14.9.1978
Místo narození : Irapuato , Guanajuato , Mexiko
Znamení : panna

Životopis

Už odmalička věděla že chce být herečkou ,chodila na různé kurzy a přípravě věnovala hodně let.Od roku 1997 se věnuje herecké profesi naplno.Role Palomy z Hříšné lásky je její čtvrtou hlavní rolí.Měří 165 cm a váží 58 kg.

Filmografie

Perla (1998)................................. Perla - Julieta Santiago
Catalina a Sebastián (1999)............. Catalina
La Calle de las novias (2000)............ Aura Sánchez
Hříšná láska (2001)......................... Paloma Suarez
Plamen pochybnosti (2002)............. Victoria Altamirano
La heredera (2004)........................ María Claudia
Láska neumírá (2008)...................... Fernanda Elizalde
Cuando me enamoro (2010)............. Renata Monterrubio Álvare
Amor bravío (2012).........................


Sandra Echeverría

16. března 2013 v 14:43 | Any
Povolání : herečka , zpěvačka
Narození : 11.12.1984
Místo narození : Mexico City , Mexiko
Znamení : střelec
Sandra se narodila 11.12.1984 v Mexiku, její rodiče se rozvedli, když jí bylo 11.Má mladší sestru Marianu.Věnuje se herectví a zpěvu.Nejvíce se proslavila v telenovele Marina, kde hrála Marinu.

Filmografie:
Súbete a mi moto (2002)...........................Mariana
Sonarás (2004).........................................Estefanía Antonelli
Marina (2006)......................................... Marina Hernández
El clon (2010).........................................Jade Mebárak de Hashim
Síla osudu (2011).....................................Lucía Lomelí Curiel de Galván
Relaciones peligrosas (2012)......................Miranda Beatriz Ávila Cruz de Blanco

Písně: